Entrada destacada

dijous, 26 de gener del 2012

La Fragua de Vulcano al Roc d'en Solà.

A Perles no tot el que hi ha és apretar en lliure. A l'altre extrem del Roc d'en Solà hi ha una via d'artificial, com si d'un mal de ventre o un virus es tractés. Allà està, allunyada de tot, sort que aquests últims anys s'han obert noves vies en aquest pany i li fan companyia.


La Fragua de Vulcano vam intentar-la fa anys (Nov-01) però ens vam baixar de l'última tirada per falta d'un bong. Va caure en l'oblit, però ahir se'm va encendre la llum i amb el bong, falques i un bon grapat de claus em anat a treure el rovell del martell.


Al final, només n'he fet servir uns 5 o 6, entre ells el bong, els tascons i pocs friends. Els aliens els he passejat, igual que les falques, tot i així, hi ha forats que comencen estar bastant rebentats i les falques poden treurens d'algun mal de cap.



Apa! Fins aviat i ...no us oblideu els cordinos per escanyar-los.

2 comentaris:

en Girbén ha dit...

Desistir... "per falta d'un bong". Em sembla una excusa que, aïllada i dita a un profà, pot arribar a ser incomprensible. Tanmateix, i com d'útils poden arribar a ser els bons bongs!

Parce ha dit...

És cert, Girbén. És molt frustrant arribar en un lloc i veure que res del que portes et serveix per superar el pas. Ara entenc per què els artificialeros van tant carregats de trastos, jeje!!

Salut.