divendres, 11 de maig de 2012

La Territori Verneda a Busa

Sembla curiós la diversitat d'opinions que poden sorgir amb el company d'escalada després de fer una via com aquesta. Ell motivació pura, genial!! Jo ja... en camí de retorn. Ni ell s'imagina la vitalitat que m'ha transmés.


Avui hem anat a Busa a fer una via que no sabíem massa bé per on anava i ens hem alegrat moltíssim quan hem vist que pujava pel fons d'una canal/depressió on ens tocaria l'ombra tota l'estona. Diguem avui no era dia per escalar al sol i menys en una via com aquesta. Poc equipada i roca variable amb un L2 bastant dolent, sort que era tant llògica que no tenia pèrdua. Al company li ha agradat, a mi no.


Hem passat sense clavar i els tricams els hem usat en els primers 10m (difícil d'assegurar sense ells). La resta amb tascons, friends i aliens, ah! i els cordinos per merlets. Les reunions estan equipades i alguna sorpresa per la part final que hem pogut deixar, jeje!! Us agradarà!!


Apa! Fins aviat i us deixo l'enllaç d'una via que us devia.

5 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Ei, no havíem quedat que això de "niu de volrot" no es podia posar? He, he, he,...

No ens expliques perquè no t'ha agradat!

Parce ha dit...

Joan, jo només he comentat que hi ha un niu, que és el que et deia, però no he penjat cap foto. A més, el niu està a deu metres de l'R2.

La via no m'ha agradat per què no em notava bé escalant.

Salut.

Anònim ha dit...

Ostres Parce, quina eficàcia!
Això del camí de retorn hauràs d'aclarir-ho...
Per mi és una bona via, tenin un cert nivell per protegir-se en el primer llarg, lo millor de tot. La resta, amb trams de roca a estudiar és més irregular.
En fi, aventura de la bona!

fins la propera

chueca

Anònim ha dit...

Per mi una via genial de navegar i vibrar!
Molt bona la sorpresa en el últim llarg!

M.deVilalta

Anònim ha dit...

Quina por que he passat, mare meva! sort que el company patapalo és una bèstia! Quin crack!
La sorpresa és genial!

Aniol (moià)