Entrada destacada

divendres, 29 de juny del 2012

La Lunascente a la Nord del Pedraforca.

Aquests darrers dies he flipat molt amb la calor, fins i tot de nit. Et llevaves ben d'hora (ben d'hora ben d'hora) i ja notaves la xafogor... tremendo. Com que l'altre dia, al Pedraforca hi vam estar tant bé, doncs em descidit tornar-hi.



Avui hem fet una raresa, la Lunascente, que comença en el segon jardi suspès de la Pany. L'aproximació ja m'ha deixat ben servit però almenys ja sabia on anava. La via en general és bastant lletja però amb un llarg de fissura excepcional, si val la pena tota la pallissa per 25m això ja és cosa de cadascú (personalment NO, ha no ser que es comvini amb alguna altra coseta).


Conteu que la roca és justeta en general i molt delicada en la part superior, tot i així, en el llarg de fissura (L3) és excel.lent. M'ha sortit tota en lliure DE SEGON, el llarg de fissura jo crec que és 6c, el company anant de primer diu que és més i no l'hi ha sortit, de segon les coses és veuen diferent, està clar, però sincerament crec que per allí deu quedar la cosa. La resta, fàcil menys algun passet del L1.



Apa! Fins aviat i el material que demana porteu-lo tot.