Entrada destacada

dimarts, 12 de juny del 2012

No Vols Sopa, Nou Plats a la Paret del Pessó.

Dia variat en la seva màxima expresió avui a Collegats. Sol i caloreta al matí, núvols i ruixat a la tarda i un altre cop sol per acabar. Hem estat apunt de baixar-nos però el vent marcava que la pluja no podia durar.


Hem anat a fer una via que amb poc temps ja te moltes coses ha explicar, No Vols Sopa Nou Plats. Via oberta amb poc espai però que encara manté personalitat pròpia. Destacar el primer llarg i sobretot sobretot l'últim, realment boníssim.


Està totalment equipada (en algun punt massa) i la roca en general és bona, amb trams excel.lents i trams dolents. Hem intentat apurar el tram del sostre en lliure però la mala qualitat de la roca no motiva gaire a tibar fort (al voltat de 7a).



Apa! Fins aviat i... comentar que tirar la pedra i amagar la mà és molt lleig, i, que abusar del parabolt tampoc és bo. Xapuses com aquestes hem de mirar d'evitar-les. L'única perjudicada és la roca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

potser ens hauríem de plantejar si té cap sentit obrir vies a base de xapa a metro a segons a on... però clar, tots volem deixar la nostra emprempte. i a mi que em sembla molt bé, però veient lo de la foto de ben degur que em preocuparia si he fet les coses tant bé com tocava.

Enfi senyor, celebro que escalis tant nano. fins aviat


chuek

Parce ha dit...

Ja tens raó ja. Jo també em preocuparia tant per uns com pels altres.

Aviat t'emprenyaré i ho celebrarem junts, jeje!!

Cuidat crack.