Entrada destacada

dijous, 7 de juny del 2012

Robin Judas a la Paret de Primavera

On anar quan les calors les tenim aquí? És una bona pregunta. I tot i que sembli que en un vessant nord s'hi ha d'estar bé, aquest no és el cas. Molta xafogor a la paret i sol piquent en l'aproximació i en el descens (semblava que no però la vermellor de les espatlles així o noten). Paret de la Primavera, la veïna de la Paret Narieda on poca cosa hi havia i que ara s'està animant.


Hem fet la Robin Judas pensant que seria una vieta per disfrutar però al final hem tingut que serrar les dents i apretar els dits. No és que sigui molt difícil però fàcil tampoc, no és que sigui exposada però tampoc estan els parabolts a tocar (compte en el L4) i no és que sigui desplomada però tampoc és una rampa. Procureu que estigui ben seca per que passareu de tenir el peu a l'herbeta (i el fanget) a fer una adherència extrema.


La via està gairebé equipada (només hem col.locat algun friend en el fantàstic diedre del L4 i en una fisura del L6) però cal portar unes quantes bagues sabineres (alguna de molt llarga) per anar-les llaçant. Les reunions són en general incòmodes i amb un sol punt de rapel (menys l'R1 i l'R5) i la roca és bona però de tant en tant vas trobant alguna llastra sonora o algun bloc dubtós. Trams xulos en la part superior.


Apa! Fins aviat i me'n vaig a posar After Sun.

3 comentaris:

Llorenç ha dit...

guapa paret!! je je je! a veure si aquest dissabte ens hi apropem nosaltres i no plou! que hi tenim feina pendent...a veure quina piada en fas i si es factible per als mortals....

Parce ha dit...

Hem sembla que vam veure quelcom per l'esquerra, Llorenç.

Cuidat.

Llorenç ha dit...

je je je...res més lluny! nosaltres pujem molt més a la dreta! bastant a l'esquerra hi ha una via del Santi Llop i just a l'esquerra de la Robin vaig veure-hi fa un parell d'anys una corda fixa i el seu resultat es el que vosaltres vau veure. En aquell moment en Blanco no en sabia res tampoc...no se ara...