Entrada destacada

dimecres, 13 de juny del 2012

l'Alfanhui a la Paret de Patriarques.

Feia tant temps que volia fer aquesta via que practicament la tenia oblidada, però ves per on encara hi ha companys que la teníen pendent i que estaven disposats a passar por penjant-se de burils, al final, molt menys dramàtic del que m'esperava.


El dia a la Paret de Patriarques de Montserrat ha estat genial per escalar, amb una mica de caloreta al començament però després temperatura ideal. L'Alfanui és una mega clàssica del vessant nord però el pas del temps l'havia deixada envellida. La semirestauració que s'hi va fer la deixat segura però encara t'has de penjar d'alguns burils antics (pensava que estaríen pitjor).


Els Ae's dels L2 i L3 estan amb parabolts cada dos o tres peces antigues i, la part superior gairebé tot restaurat. Les reunions també totes restaurades i amb anella. Destacar la sortida obligada a la meitat del L3 (originariament A2, preveure ganxo però tot i així no ho he vist massa clar). Tota la part superior és molt molt bonica i amb molt abient, compte amb el L7 s'ha d'escalar de veritat.


Nosaltres només hem col.locat friends, aliens i una xapa recuperable. El C4 si el portes el poses (només al L6) i els tascons també opcionals. Xapes recuperables i cordinillos són per si de cas però millor portar-los.

Apa! Fins aviat i millor NO anar justos de grau.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Bona via! recordo la travessa de 6a del llarg 6 molt fina i obligada, potser el tram més difícil. La fissura de 6b a l'inici del llarg 5 em sembla que es deixava fer i equipar millor.

Parce ha dit...

Jo en aquest tram no vaig veure els parabolts de la dreta i xino xano vaig anar fins el de dalt que si que veia. La fissura del L5 és espectacular i verinosa, jeje!!

Fins aviat.