Entrada destacada

dilluns, 28 de novembre del 2011

Integral Puerta de Roca i Tomahawk a la Roca de St. Cugat i la Mamella.

Sé que la Plantació de Montserrat està allà, però el problema que tenia era com arribar allà i no perdrem en l'intent. Així que vaig demanar a un bon amic que m'ensenyés el lloc i avui ha arribat el gran dia. Lloc preciós, escarpat i perdut allà dalt. Territori de cabres i bocs.


Hem fet dues vies però pujant a tres agulles. Tres agulles per  una cordada de tres. Una agulla per cadascú. Cadascú amb un parell de gats però amb quatre gats diferents pels sis peus que havíem de calçar.... jejeje!! ...algú anava mig adormit...



Primer hem fet la Integral Puerta de Roca a la Roca de Sant Cugat i després la Tomahawk a la Mamella. Vies boniques, ràpides i sense massa complicació.


M'ha agradat molt la roca, excel.lent en les dues vies i amb presa generosa. Per la Integral val la pena portar friends fins el C1 per reforçar millor la fisura del L6. L'inici d'aquest llarg té una sortida indigna de la reunió: tota la via ben assegurada i aquí sortida amb factor 2 amb panxa... no sé... hi ha coses que no les entendré mai. En canvi la Tomahawk és l'altra cara de la moneda, hiper mega protegida, jeje!.



Apa! Fins aviat i ...en el descens seguiu el caminet.

5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Veig que tens amics molt bons coneixedors de la Plantació! t'has estrenat per les millors, però llàstima no haber continuat per la Carisma de la Mamella que segur t'hagués agradat molt més.

Parce ha dit...

Jeje!!! Per la tarda teníem algunes obligacions i vam preferir assegurarla jugada.
Ahir vaig estar fent convinacions de vies per la zona i Carisma ja està en una d'elles.
Suposo que a mida que vagin caient restriccions aniré cap aquí dalt.

Vajam si ens hi trobem! Bon pont, Jaume.

Pelake ha dit...

Van repetir la Intregral fa un parell de dies, bona via que demana escala, en el L6 van ficar tricam a caldo i cap amunt. Desprès van fer la Dakota amb bastant mes ferro, dos vies com la nit i el dia.
Em sembla que dilluns vaig sortir a tibar amb un dels teus compadres.
Salut i a tibar.

Amadeu ha dit...

He sentit a dir que la Puerta de la Roca te parabolts de propina.Jo no l'he fet i penso com molts que es una llastima desvituar vies tan fermas.
Salut i records!
Amadeu

Parce ha dit...

Ai els tricams!... aquests montserratins ja heu afegit més bulto a l'arnés, jejeje!

Malauradament és cert, Amadeu. No és res dramàtic però algun de més si que té. Però just en el lloc on faria més falta, allà no hi és, té pebrots la cosa...

Cuideu-vos.