Entrada destacada

divendres, 9 de març del 2012

15 anys de... la Dimensió Aproximada a Canalda.

Gran clàssica. La paret de Canalda té tres o quatre relleus que la fan  inconfusible i un d'aquest relleus és la gran arcada de la part esquerra.


La Dimensió Aproximada és un atrevit i audaç traçat que creua el desplom de l'arcada per una fisura que estava equipada amb pitons. Amb els anys aquests van anar saltant fent imprescindibles els tascons per passar. Finalment, si van posar parabolts per no tenir que dur res més que cintes (llargues) i deixar la via equipada i ben assegurada. L'he repetit a trams en diverses ocasions (Feb-05 i Mai-05) i una d'elles plovent fins sota el desplom.



Apa! Fins aviat i compte que la retirada és complicada a partir de l'R4.

Nota del 26 de Maig de 2012: Avui hem repetit amb cordada familiar (4 o més) aquesta bonica via de Canalda i, on el més important no es coïa en el primer de cordada sinó en els riures i somriures de la reunió. 


També he pogut refrescar la memòria de diversos trams que tenia oblidats i que a la ressenya no els tenia marcats, com per exemple un pas de 6b (o Ae) a l'inici del L6 i un pas molt llarg entre els claus del L7. He retocat la ressenya, torneu-vos-la a descarregar.

7 comentaris:

Pelake ha dit...

Aquesta l´hem fet avui i ha sigut la primera via a Canalda, i segur que tornarem aviat.
Via de les guapas que demana escalar.
Salut

Parce ha dit...

Doncs una molt bona presa de contacte, jeje!! Ànims per la propera. Ja hem direu quina serà.

Fins aviat Pelake.

Pelake ha dit...

Segurament la teva, la Bunny, te tost els punts per se la pròxima.

Lo que van flipar amb el tapiorro que van veure baixant, la Pared del Llop crec que es, li haurem de fer una visita també.

Salut.

Llorenç ha dit...

ep!!! una gran jornada! avui encara em fa mal tot el cos! a recuperar-se!! ep!!! molt guapa a ruta de la seda a la subirana!

Llorenç ha dit...

per cert!!!! amb la nova anotació, en el darrer paragraf....la "L8" es la línia de metro que passa per sota Canalda? aquella que vam agafar quan vam acabar la via de 7 llargs?

Parce ha dit...

Jejeje!!! Ostres és cert!!!! M'he descontat. Ara ho arreglo. Jejeje!

La Ruta de la Seda sense pillar-te imagino, sinó t'hauré d'esbroncar, jeje!!

Cuidat

Llorenç ha dit...

ja ja ja!!! sense pillar-me, ni descansar, ni un pas enrera...tot a vista...i sense samarreta....a lo friki! (ara la cremada d'esquena que porto no me la treu ningú!)