Entrada destacada

dimarts, 25 de gener del 2011

La J.E. Farreny a la Paret de l'Ós

Continuem amb temperatures baixes però sense boira a les terres de ponent, i això s'ha d'aprofitar. Em tornat a St. Llorenç de Montgai, em tornat a la Paret de l'Ós.


No era la intenció fer la J.E. Farreny, però també la tenia a la llista. Aquesta la volia fer amb company per poder apretar fort en els artificials però... tant es... ara ja estar feta. Els 130m s'ha m'han fet eterns: va molt malament empalmar llargs, ja sigui pel fregament o pel número de cintes que es necessiten, per això no l'he disfrutat gaire, però la via va molt bé per iniciar-se en l'artificial.


Està practicament equipada amb parabolts i els llargs del mig són molt verticals. El L5 és molt bonic. Per la banda esquerra puja una via nova (crec que és la Via Crisis) i la sortida al cim o podem fer perfectament per aquesta.

Apa!Fins aviat i foc a l'obaga.

Nota (del 24 de Gener de 2017): Torno a repetir aquesta via gairebé sis anys després de fer-la en solitari. Només afegir que tot i anar amb company l'Ae del L4, és molt difícil en lliure (per mi més de 6c).


Per la resta, poc més a destacar. Quan tingui una estoneta tornaré a referla ressenya.