Entrada destacada

divendres, 4 de febrer del 2011

15 anys de... la Buenas Vibraciones a la Roca dels Arcs.

Avui per avui, la Roca dels Arcs és una paret que tinc molt trepitjada (o agafada), però fa 15 anys aquesta va ser la segona visita, bé, la tercera: el Nov-95 ja vam intentar aquesta via però la pluja ens fa fer retirar de l'R1. Així que tocava tornar-hi.


Ens vam decidir per la Buenas Vibraciones pel grau assequible i per que estava semiequipada, així podiem posar trastos sense patir en excés i, més o menys va ser així, però en algun punt també s'ha d'apretar, sobretot el desplom de sortida de l'R1. La resta, no ho recordo massa complicat però si un xic perdedor. La sortida al cim és una mica salvat com puguis.


Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

Nota (de l'11 de Desembre de 2015): Repeteixo aquesta via després de gairebé dues dècades d'haver-la fet i realment l'informació que us donava fa quatre anys no podia ser més desafortunada, almenys en una qüestió tant sensible com l'equipament.


La via està practicament desequipada menys les reunions i caldrà assegurar-se convenientment. De la resta ho podem donar com a vàlid, de totes maneres he refet la ressenya per si us pot interesar.