Entrada destacada

dissabte, 28 de maig del 2011

La Sufi a la Paret de Riu Lacó.

Odèn és un extens municipi de la comarca, però el lloc que li dóna nom és una talaia privilegiada sobre les terres de la Ribera Salada. La Paret de Riu Lacó és un lloc que m'encanta, no hem cansa d'anar-hi ni hem cansa contemplar les seves formes i colors... en sóc addicte.



La Sufi és una via d'una estètica brutal que troba la fórmula ideal per superar la paret d'una forma elegant i fàcil però a la vegada gaudint al màxim del buit. Potser per això l'he repetit tantes vegades (Set-96, Des-96, Nov-00 i Des-01) fins i tot una d'elles amb bambes. Avui, tant el company com jo l'hem disfrutat d'una manera especial: ell per escalar en llocs nous i jo per fer la variant de sortida anomenda Obsessió.


Ràpida, fàcil, espectacular, semiequipada i amb bona roca són els trets principals. Durant molt anys l'ubicació de les reunions i l'equipament dels llargs era diferent,ara s'ha retocat una mica, deixant reunions equipades i afegint algun parabolt o clau en els llargs sense variar massa l'essència de la via. La variant de sortida és basicament per fer una reunió penjada al buit, totalment opcional.


Apa! Fins aviat i... i... Força Barça.

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

la variant de sortida val molt la pena fer-la si vols sortir amb bon sabor de boca....la travessia per sota el sostre es molt interessant!!je j eje

Parce ha dit...

Si si, llàstima que sigui tan curteta. Ben bé és per estar penjat allà gaudint del pati, així els novells poden flipar un ratet, jeje!!

Cuidat.