Entrada destacada

diumenge, 1 de maig del 2011

L'Achichiperendengue a la Paret de St. Miquel

A la primavera s'han d'aprofitar els llargs dies de llum, quan la previsió metereològica no és massa bona s'han de buscar vies amb escapatòries i quan és Diumenge s'ha d'escapar del bullissi de la gent. Així és com hem acabat en aquesta via de la Paret de St. Miquel (o Serrat Alt) al Montsec d'Àres.


Fer una bona crítica de la Achichiperendenge seria enganyar el personal i deixar la via com un rostoll seria fer-li mala propaganda quan tampoc s'ho mereix, per tant, intentarem ser imparcials i objectius.

Part inferior amb algun tram bo i bastants de lletjos, especialment l'entrada a l'R4 (compte amb el clau i el bloc), el L3 i L4 es poden empalmar sense massa complicació. Precaució amb la corda fixa de la feixa, jo no entenc com es pot deixar allò d'aquella manera, recomano fer un llarg de corda normal.
Part superior molt guapa i amb bona roca (sort! sinó sí que seria un rostoll). Tema friends... doncs com sempre, més nivell menys friends.



Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bones,
alguns apunts d'un servidor:
- Al segon llarg et jugues una bona galeta.
- El llarg de IV+ de després de la feixa és on hi ha la corda fixa, i nosaltres ens hi vam agafar. Per tant, el grau és suposat...
- L'últim llarg deu tenir 15 metres, la resta és caminar per dalt a buscar quelcom per muntar reunió.

Apa, salut! sobretot salut...


Axel