dimecres, 8 de juny de 2011

15 anys de... l'Spit Metal a la Paret del Silenci.

Font Ferrera ja us l'he presentat diverses vegades. Coneixeu El Triangle i La Bruixa però us falta la Paret del Silenci per completar el trio de parets emblemàtiques del raconet. I enmig d'ella destaca la magnífica Spit Metal.


Aquesta molt bona via no es pot anar a provar, s'ha d'anar a fer. Si la proveu no us agradarà, la trobareu exposada i díficil, per contra si l'aneu a fer la trobareu genial. Amb les assegurances a lloc, amb moviments fins d'equilibri però que a la vegada demanen apretar i amb aquella sinuositat que us farà ballar el cap. Possiblement sigui de les millors vies de la vall.El preu a pagar és una caminadeta d'una hora, suposo que per això no l'he repetit més cops.

Apa! Fins aviat i ...gaudiu de l'obaga

3 comentaris:

jortx ha dit...

D'aquesta ens va quedar pendent el darrer llarg, que ens va agafar la pluja després de començar el segon i encara vam tenir moral per fer-lo... però per l'últim ja estava tot massa xop!

Salut i sort!

Parce ha dit...

Que tal Jortx? Doncs hauràs de tornar-hi. Si vols hi podem anar plegats que m'agradaria repetir-la.

Cuidat.

jortx ha dit...

Doncs demà començo el torn de campanya forestal, o sigui, que si algun dia parell de juny o juliol, o imparell d'agost, vols fer aquesta o qualsevol altra, no dubtis a fer-m'ho saber =)

Si cliques sobre el meu nom podràs trobar el correu electrònic!

Fins aviat!