Entrada destacada

dimecres, 14 de desembre del 2011

15 anys de... la via d'en Xuxe a la Bruixa.

Des del Cap del Pla, hi ha una vista magnífica del racó de Font Ferrera i com si d'un imàn es tractes, la gran xemeneia de la Bruixa atrau totes les mirades. T'entren tantes ganes de pujar-hi com temors de fer-ho.


Fa 15anys vaig repetir la via d'en Xuxe d'aquest raconet, en solitari, i vaig flipar pepinillos amb el L2 on encara no hi havia el clau i alguna que altra expansió de més. Amb els anys l'he fet dues vegades més (Des-00 i Nov-06) i sempre he pensat que és un tram exigent i espectacular, actualment una mica menys obligat que abans.



Apa! Fins aviat i ...si seguim afegint, perdrà tot el seu caràcter.

6 comentaris:

Ramon ha dit...

Hola, a mi també em va atreure molt la línia un dia que vem fugir per potes de Canalda (pluja, poca) i aquí era sec. La veritat és que no vaig poder gaudir d'aquest segon llarg, doncs em vaig "cagar" amb la xumeneia. No sabia si entrar molt o poc, amb vaig anar ratllant i al final em vaig despenjar de l'espit. Les xemeneies no son el meu fort. Finalment vem fer la del Joan al triangle, i ens va agradar força, amb ganes de tornar-hi i intentar la del Xuxe (però amb por).
Una altra cosa, vaig veure que havies repetit la Nadal a Malanyeu. Hi vaig estar la setmana passada i vem entrar un pel a la dreta per una altra via també amb ponts de roca més nous i potser tibava més, no en trobo referències, no saps pas quina via és?
Salut i bones escalades.
Ramon

Parce ha dit...

Ei Ramon.

Por a les xemeneies!! No home no! Si costa de pujar costa de baixar, un mateix es fa de tascó, jeje!

La via de Malanyeu que comentes, crec que és la Bèstia Ferida.

Cuidat.

Ramon ha dit...

Moltes gràcies!!
Deixa'm fer-te una altra pregunta, volem pujar diumenge a Canalda, tu que ets del país, creus que farà massa fred per anar-hi?

Gràcies

Parce ha dit...

Si fa el sol que fa avui, estareu bé, tot i que el vent és fred. Quina voleu fer?

Sort.

Ramon ha dit...

Hola altre cop!!
Volíem fer la fills del vent, Per què l'última vegada vem baixar de la víctimes amb un altre company i l'he de repetir amb ell. El company no hi ha estat mai i jo només tinc la cheroqui, que no crec que sigui molt representativa, per tant ens ha semblat que és la millor opció per començar.
Per cert, em vaig equivocar al preguntar-te, la via per la que vem entrar a la Nadal és a l'esquerra, passa per sobre (o a la inversa)de la d'esportiva que flanqueja a esquerres.Per tant no és la bèstia ferida. Disculpa. Saps quina és? les bagues es veien molt noves.
Salut!!

Parce ha dit...

Doncs no. Aquesta no la tinc controlada. Sí que deu ser una via nova per que quan vam fer la Nadal no recordo haver vist aquests ponts de roca que comentes.

Cuidat.