Entrada destacada

dissabte, 24 de desembre del 2011

El Dioni al Roc de Collars

Típic dia d'hivern: boira a la plana, solet a la muntanya i temperatura super agradable. Fantàstic! Almenys ens hem tret l'espineta de l'altre dia. Hem trobat aquest dia radiant al Roc de Collars, en una vieta ideal pels dies com avui, en que s'ha de tornar d'hora a casa.


El Dioni és una via que puja per un dels pilars que hi ha a l'esquerra de la gran placa. És una via ràpida i amb una roca excepcional, molt agraïda d'escalar. L'excursioneta que hi ha no es fa gens pesada i millor que deixeu el cotxe uns centenars de metres abans d'arribar a la casa així no molestareu al propietari.


Pel demès, cap problema amb la via i posible descens amb només tres rapels, ah! i el L1 i L2 és poden empalmar amb alguna cinta de més.


Apa! Fins aviat i ...no estomaqueu gaire el tió.

5 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

De tan en tan ja va bé una via relaxada oi?
Salut i grimpades a pleret pel proper any!!

Llorenç ha dit...

Molt guapa la roca i la via! sobretot l'inici amb adherència, no et deixa indiferent! ara a veure si ens apropem un dia a fer la seva veina! Bona entrada d'any Lluís!

Parce ha dit...

Aquests dies val més no complicar-se gaire la vida, pel que pugui passar, ja tindrem dies durant l'any.
Doncs és bonica la que comentes, Llorenç, però compte no et despistis en el L1. Et recomano unes ventoses, jeje!!

Cuidau-vos i bona entrada d'any.

Llorenç ha dit...

...je je je...ja el recordo...t'agafa en fred i no saps ben bé composar-te! a veure la Alfons Baró com ens tracta! Bon Any!

Parce ha dit...

No no, si ja vull dir l'Alfons Baró ja. El L1 de la Dioni és una broma comparat amb L1 de l'Alfons Baró, ho sinó ja m'ho explicaràs, jeje!!

Fins aviat.