Entrada destacada

dimarts, 10 de gener del 2012

La Makoki a la Roca dels Arcs.

Dies de inversió tèrmica, dies de Vilanova de Meià. Solet, bona temperatura i tranquilitat intersetmanal, que més es pot demanar... doncs una miqueta més de pila que avui el braços estaven en hora baixa, i és que la Roca dels Arcs és molta roca.


Fa gairebé deu anys (Set-02) que vam intentar fer la Makoki, i la placa del L1 ens va fotre una clatellada que vam marxar amb la cua entre cames. Calia tornar-hi per tornar-li, però el qui ha rebut altre cop he estat jo... diguem que m'he pillat a tots els llargs, de forma discreta això sí.


En resum, la via és molt vertical amb alguns trams d'Ae. Els trams en lliure són atlètics i mantinguts. Tot i que està ben assegurada amb parabolts, cal escalar entre xapa i xapa. Per agafar el primer parabolt del L4 t'has de penjar d'uns cordinos que comencen ha estar deteriorats, si a algú se li peten (a part d'una bona fava) haurà de fer un pas d'espatlla. Ah! i l'R2 i R4 són penjades, si porteu més cintes (llargues) val la pena saltar-se-les.



Apa! Fins aviat i... aprofiteu que encara no està gastada.

3 comentaris:

luichy ha dit...

Buen viote. Yo tambiénm la hice a la segunda. La primera bajé de R1 por un compa poco motivado, a la segunda ya directos para arriba. También recuerdo eso, había que escalar y grados duros, una constante en las vías de Markitos, no regalan.

Bloc Empotrat ha dit...

Ei!,jo també em vaig pillar de tot lo que brillava i a la primera tirada vaig estrenar l'Alien blau. Ara la recordo guapa i amb bon ambient!.
Aquest cap de setmana corro pel Montsec, si vols apuntar-te ja diras,salut!

Parce ha dit...

Ostres! Si a vosaltres també us va costar ja em quedo una mica més tranquil, jeje!!!

Salut companys.