dimarts, 20 de març de 2012

Un Bon Trio a la Paret de les Dues.

He marxat de casa convençut que avui em tornaria a mullar després de no se quan temps, suposo que per això he fet una vieta curta i ràpida, però el dia ha estat molt bo a l'espera de la jornada de demà que donen pluja a sac.


Un Bon Trio puja per la part esquerra de la Paret de les Dues (a prop de Peramola) quan aquesta ja canvia d'orientació. La via està semiequipada amb espits i les reunions equipades per rapelar. Llàstima de l'inici del L2 on la roca és trencada, que sinó seria una bona opció per gaudir d'unes vistes espectaculars de la cubeta d'Oliana.A la dreta d'aquesta via, hi ha una via esportiva d'uns 20m que no sabia de la seva existència. Així, si us quedeu amb ganes d'apretar una mica més la podeu fer (màxim 6b).Apa! Fins aviat i recomanable pantalons llargs per l'aproximació.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Aquesta la vàrem fer fa un mes. Està bé per conèixer el lloc i si tens poca estona. En arribar a la paret ens va confondre la via esportiva, es fa estrany que en un lloc així algú obri una via tant curta.

Anònim ha dit...

Ei em sembla que el Kim està fent de les seves.
Segur que ens regala un grapadet de vies entusiasmants.
M.Blanco

Parce ha dit...

Si, jo també vaig estar a punt d'equivocar-me.

En Kim... uf! Vejam que ens prepara, jeje!!

Salut amics.