Entrada destacada

dimecres, 16 de maig del 2012

L'Aresta Troche a l'Argenteria.

El mes de Maig és un mes una mica punyetero a l'hora de triar les vies o més aviat les parets. A l'ombra encara pots passar fred, al sol et pots rostir com un pollastre, així que, s'ha d'anar provant i amb una mica de sort NO pilles, com ens ha passat avui. Dia magnífic a Collegats, tant al sol com a l'ombra.


Hem anat a fer la via més llarga, l'Aresta Troche, i m'ha sorprés gratament. Mai havia sabut situar-la exactament però te un perfil molt estètic amb una aresta final afilada i molt aèria... preciosa. Llàstima de no haver-la tret tota en lliure (per un pas d'adherència extrema) però la via sempre te bona presa, amb el L8 de pel.lícula.


Semiequipada, roca molt bona, poca herba, variada, ràpida i vistes de vertigen. Alicients més que suficients per no perdres aquesta clàssica del lloc. Amb friends (fins C2) i aliens en tindreu més que de sobres.



Apa! Fins aviat i fins i tot l'excursioneta de baixada val la pena.

3 comentaris:

molimolano ha dit...

Ei, però aquí per a arribar has de creuar el riu per una sirga oi? Salut.

Parce ha dit...

Negatiu Montse. Això queda damunt la carratera vella. Fixat amb les fotos, la primera està tirada des de l'Àrea de les Morreres i és veu l'Aresta retallat-se al cel.

Salut.

molimolano ha dit...

Gràcies!