Entrada destacada

dijous, 27 de setembre del 2012

Mallos. Un relleu emblemàtic.

A idea inicial no era anar-hi, però la mala previsió metereològica ens ha fet descidir anar a Riglos i als Mallos que hi ha per allà. Almenys pots escalar encara que plogui, com hem tingut que fer. No hem fet grans vies i ens hem dedicat més a repetir clàssiques irrenunciables.


Primer, la Normal a la Peña Sola d'Agüero, estèticament fora de serie. Magnífica i assequible escalada a una agulla atraïent com poques. L'escalada, com dic, és assequible però amb un parell de passos punyateros en els primers llargs, compte.  


Després de la pluja nocturna i matinal, enfilem cap els Volaos a fer l'Anís del Mono i la Kaka de Luxe. Poca cosa a comentar d'aquestes freqüentades vies equipades, molt gastades i explosives.


I finalment, la Villarig a l'esbelta Aguja Roja. Vull destacar el mur superior (que actualment és passa en lliure entre el Vº i 6a, però que originariament era artificial) on veureu les relíquies amb que s'havien d'assegurar abans de la restauració.


Potser les vies no han estat de categoria, però la companyia amb que les he fet SÍ que ho ha estat. Empatxat d'informació m'han deixat aquest trio... uf!!



Apa! Fins aviat i a posar-nos en forma que tenim un caramel per fer a Riglos.

2 comentaris:

paca ha dit...

...imagina`t pujar sense expansió...

Parce ha dit...

Que t'han xiulat les orelles aquests dies? Jeje!!

Tenim que quedar Paca. Ves fent un forat a l'agenda per mi, please!!