Entrada destacada

dimarts, 20 de novembre del 2012

La Moby Dick a la Palleta.

Quan m'he llevat aquest matí poc pensava jo que trionfaríem tant avui. Amb el company hem estat que sí que no que sí que no i al final, pam!! sense dir que sí però tampoc sense dir que no ens hem trobat endreçant el material per fer l'extraodinària Moby Dick de la Palleta.


I dic endreçant el material per què NO som prou valents com per afrontar-la només amb les cintes. Realment es van passar tres pobles amb la ressenya original, lo de via equipada encara o puc entendre (hem anat col.locant alguna que altra coseta de més), però lo de 6a... vaja, NI  DE  CONYA!!!!! Ni al company ni ha mi ens ha sortit el L1 i a l'indret del primer espit hi ha una apretada rabiosa amb ganes (algú ho ha fet allò? que li doneu?). I la resta, d'una bellesa sublim a l'abast de les ments tranquiles.


Nosaltres hem dut una mica de ferro i no ens ha fet gens de nosa. Sobretot no us oblideu bagues fines per llaçar merlets. La roca excel.lent, tot i que s'ens ha trencat un parell de petites llenties amb la conseqüent pujada d'adrenalina.


El meu més profund respecte i admiració als obridors per deixar-nos obres mestres com aquesta. Xapeau!!!

Apa! Fins aviat i ...te la reputació ben merescuda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei ... Romàntic guerrer !!

Feliçitats per fer la via. Hen sigut testimonis directes!!
Una forta abraçada.

Raúl Alvarez i Albert Márquez

Parce ha dit...

Gràcies cracks.

Viot viot. M'hauria agradat encadenar-la però no va poder ser, llàstima.

Fins aviat