Entrada destacada

dilluns, 14 d’octubre del 2013

III Trobada d'Escaladors a Canalda.

Cap de setmana emocionant, especial i entrenyable que amb alguns l'hem allargat fins avui amb una escaladeta que ja tocava, jeje!!. Feia molts dies que a Canalda no hi havíen tantes cordades i un anar i venir d'escaladors tant gran.


Gràcies a tots els que heu vingut, espero que us ho hagueu passat bé (l'organització ha estat pèssima, ja ho sé, però he dedicat tots els esforços a resar per que fes bon temps, jeje!!) i gràcies als qui ho heu intentat i no heu pogut, no patiu que n'hi haurà més.

Apa! Fins aviat... que el temps passa que vola.






-----------------------------------------------------------------------------







 Com passa el temps, oi? Doncs SI, passa molt ràpid i ja fa cinc anys des d'aquella gèlida segona trobada que vam fer. Ara, us convoco a la tercera,


Tercera Trobada d'Escaladors a Canalda els dies 12 i 13 d'Octubre de 2013 

com molt bé us informa el cartellet que fa unes setmanes vaig penjar al blog. Ara a més a més de recordar-vos-ho, us explicaré algunes cosetes més, amanit amb algunes fotos de la trobada anterior.



Com que l'organització recau exclusivament en la meva persona (per qualsevol cosa, escrivi-m'he a:   luisparcerisa@yahoo.com  ) i donades les limitacions logístiques que ofereix Ca la Rita (i les meves), el menjar, els coberts, el seient i el jaure serà cosa vostra. Per part meva, us convidaré a vi, aigua, pa i esmorzar fins a fi d'existències (com molt bé diu el cartell).



De totes maneres, estiraré el pressupost (espero no entrar en dèficit) i donaré un record als primers que arribeu i també us donaré una coseta pel vespre (busqueu-me, us serà fàcil). Si voleu, podeu portar algun "pendrive" amb fotos i intentarem veure-les (encara no és segur), ah! i no us oblideu un bolígraf.



Com podeu veure a les fotos, la segona trobada va ser molt freda i enmig de la neu. Veniu preparats per si de cas i no us assusteu, que després d'escalar en aquestes condicions, qualsevol dia serà millor. I ja per acabar. Intenteu aparcar el màxim de bé possible, sigueu prudents en les maniobres i respectuosos amb el fràgil entorn i els veïns (no fos cas que tinguéssem que tancar la paradeta). Moltes gràcies a tots.



Apa! Fins el dissabte. A partir de les 9 del matí ja estaré per allà.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Parce,

Tenemos amigos comunes y estuve a punto de ir el Domingo pero... acabé en las ferias con mi mujer y mis hijos, que eran las fiestas del Pilar!
Me han hablado muy bien del ambiente auténtico que se vive en este encuentro.
A ver si el año que viene...
Saludos, Chavi

Parce ha dit...

Tranquilo Chavi tendras tiempo de sobra para venir que no se van acabar.

Haber si podem escalar juntos algun dia (durante el Noviembre será difícil pero ya le pondremos remedio, jeje!!).

Salut crack.

Anònim ha dit...

Cuando quieras

Chavi