Entrada destacada

dimarts, 22 d’octubre del 2013

La Via d'en Clerch a la Roca de les Onze Hores.

A Sant Llorenç del Munt encara no hi havia escalat mai, potser és per la proximitat a la metropoli, o per les vies curtes, o per la mala roca, o per la poca informació que tinc del lloc. Tant és, d'excuses en puc trobar mil. Però com que m'agrada anar en llocs nous, avui hi he posat remei amb l'ajuda d'un guia expert. Sóc un privilegiat.


Com que estic a la lluna de València, la via escollida pel company m'ha anat com anell al dit: la Via d'en Clerch a la Roca de les Onze Hores. Clàssica de St.Llors (com diuen els locals), bonica, ràpida i super còmoda de fer per la curta aproximació i el descens rapidíssim pel camí de la Mola.


Via equipada i restaurada. Roca bona en la franja vermella inferior i excel.lent en la franja grisa superior. Final de festa atlètic i super xulo. I poca cosa més a destacar.


Apa! Fins aviat i ...a la propera no pujaré tant bé, no.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep, aquesta és de les millors clàssiques de la Roca de les onze hores, però també t'agradarà l'Estruch més a la dreta a mb un darrer llarg en fisura esplèndit i que dir de la Camps un pilar molt estètic en el que combines artifo i llkiure, amb un sostret al darrer llarg interessant i sortida de quart flipant, se t'ha girat feina, segur que t'agraden.

Parce ha dit...

Uf! Ni que ho diguis que se m'ha girat feina. Però amb temps i una canya, ja cauran ja, jeje!!

Gràcies per les recomanacions.