Entrada destacada

dimarts, 25 de febrer del 2014

Nova via. Mar de Confusió al Serrat del Coniller.

L'allargada cara sud i sudest del Serrat del Coniller atrau les mirades des de Coll de Nargó cap a ponent. Fa molt anys vaig interessar-m'he per aquestes parets però hem van dir que ja hi havia vies (que innoscent que sóc). Molt anys més tard, en van sortir unes de super equipades que han "popularitzat" el lloc. D'espai en queda, així que en una visita de fa poc, s'em va perdre la vista .


Mar de Confusió és una curta però intensa via on l'escalada cap a un mar desconegut farà que dubteu de si aneu pel camí correcte o no. Els dos primers llargs són una autèntica delícia i deixant-vos portar pel corrent (de cantells) arribareu a bon port.


Roca impecable amb alguna crosta a l'inici. Tascons (sobretot els tascons), Friends fins C1, Aliens i cordinos. Reunions a reforçar i llargs amb assegurances justes. Pas clau a l'entrada de l'R2, sense possibilitat de trampa.


Apa! Fins aviat i els del projecte de l'esquerra, perdoneu-m'he... però em sembla que us he robat la linea.

Nota (de l'11 de Desembre de 2014): Bona via, si senyor! i molt content de com a quedat. Graus no massa collats però s'ha d'escalar i estar segur de seguir el camí correcte.


El company s'ho ha passat bé que és el que compta: si a ell li ha agradat ja em dono per satisfet, jeje!!!

2 comentaris:

molimolano ha dit...

Bo el nom, jo l'últim cop que vaig estar aquí volia fer la Liebe i vaig acabar fent un bon creuer ji ji
http://molimolano.blogspot.com.es/2012/05/via-embarcar-se-en-un-creuer.html

Parce ha dit...

Jejeje!!! Això de vegades ja passa.

Salut.