Entrada destacada

dijous, 11 de juny del 2015

L'Antibaby a la Bessona Inferior.

Torno anar a Montserrat, torno anar a Agulles que és on aquests dies està plovent menys i on tarda més en fer-ho. Avui el companya escollit la via i jo, com he pogut, he intentat seguir-lo però tant a ell com a mi ens a tombat: quina via més folla!!!


L'Antibaby (o Antibeibi) he trobat que és una bona via però molt difícil de fer a vista: presa roma, poc evident, panxes molt bloqueres i explosives... vaja! tot el que a mi no em va (deixant de banda que els 7a's encara no els faig ni de broma). Destacar sobretot l'inici de via (fins la tercera xapa): tècnica, relliscosa i obligada, per mi descaradament el tram més picant de la via. La resta, ben assegurat els els trams difícils i més alegria en els fàcils (si estàs disposat a fer 7a's, els 6a's t'han de sortir xiulant).


Està equipada (11 cintes + R. alguna llarga) i si voleu podeu portar una baga per llaçar un merlet a l'inici del L3 però està en un tram de bons i cantelluts còdols. Totes les reunions estan equipades i les tres primeres amb un punt de rapel, les altres ja no. La roca tot i ser molt bona no acaba de ser perfecta i de tant en tant vas tirant alguna crosteta que et posa dels nervis.


Apa! Fins aviat i... cagon l'ou, a mi m'ha tombat per golejada, i això no em barrufa, jeje!!