Entrada destacada

dimecres, 30 de desembre del 2015

L'Aresta Jan al Serrat de les Garrigoses.

Última escalada de l'any i la boira matinal que hi havia aquest matí a Collbató no semblava que ens hagués de regalar una jornada tant bona com la que finalment em tingut. Em fet l'Aresta Jan del Serrat de les Garrigoses fins l'R7 però per les variants difícils. De fet, no sé exactement quin és l'itinerari primer: si el fàcil o el difícil però com que gairebé tothom fa la part fàcil per això anomeno variants als trams difícils.


Via de resalts amb còmodes reunions (menys la primera). Potser a la via li falten diversos ingredients perque sigui una autèntica escalada (ambient, verticalitat, continuitat, etç etç) però s'ha de dir que els resalts són ben xulos i sobre una roca boníssima.


Fins a l'R7, està perfectament equipada i totes les reunions són rapelables. La roca, com he dit, molt bona però compte en els replans. El L5 acaba en una petita agulla que caldrà desgrimpar (IVº) o rapelar (5m) per poder continuar.


Apa! Fins aviat i fins l'any que ve.

2 comentaris:

CLASSIC CLIMBER ha dit...

Si et serveix la informació, jo la vaig fer quan l'acabaven d'obrir i només existia la versió difícil i obligada. Després, més o més al cap d'un any i perquè pogués escalar la via més gent, van obrir les variants fàcils.
Per cert, veig que segueixes anant per aquest serrat encara que no faci fred ;-).
Bon any nou crack!!.

Parce ha dit...

Ah. Doncs mira, araja queda clar. Gràcies crack.