Entrada destacada

dimecres, 10 de febrer del 2016

Nova via. Geni i Figura a Canalda.

Aquests darrers dies he estat enfeinat obrint aquesta nova via a Canalda. La paret ja no dóna per obrir gaires més vies i aquesta aprofita antics intents, antigues reunions i un trosset de la Nivea.


Geni i Figura és una via semiequipada amb la típica navegació i cops de gas (i de geni) canalderos. Més difícil i més parabolts com més amunt, fins i tot algun de regal però no crec que us facin nosa. Diverses panxes d'Ae que l'hi acaben donant ambient a l'últim llarg.


En quan al material, portar els tascons, friends (fins C2, C4 opcional), Aliens, cordinos, bagues i un (o dos) estreps. No és col.loca molt però si variat. Roca bona (no arribant a molt bona) i dolenta a l'inici del L1, i dir que aquest L1 també està molt brut de líquen essent el llarg més desagraït de la via. Quan pugui repetir-la en cordada us faré la ressenya per poder ajustar millor els graus.

Apa! Fins aviat i ...va per tu, Xuxe.

Nota (del 26 d'Octubre de 2017): Repeteixo (per fi) aquesta vertical via de la part esquerra de la paret deixant-la ja enllestida de retocs i equipament (he afegit dos parabolts al L1 així queda més arregladet).


Pensava que algunes panxes sortirien en lliure però realment no val massa la pena ja que són molt a bloc. Dir que tots els llargs tenen lo seu, essent el L3 el més benèvol. I finalment la ressenya. Que la disfruteu.

 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Espavila amb la topo,que despres et descantillas un mes....Aniol

Parce ha dit...

Tot arribarà, paciència amic meu. Jeje!!

Padrino ha dit...

Bon dia, entenc que l'entrada de la via es troba entre la Nivea i la Raspinell, correcte?
Aprofito per felicitar-te per la feinada teva i dels companys, en aquestes contrades.
Salut.

Parce ha dit...

Correcte. Pont de roca blau molt vissible. Gràcies i que la disfrutis.