dimarts, 29 de març de 2016

Divendres de Resurrecció a la Paret de Catalunya.

Estrenem temporada a Montrebei per posar fil a l'agulla a l'objectiu de l'any (vejam si el podem complir). Hem fet la Divendres de Resurrecció on el vent i el fred ens a fuetejat gairebé tant com la via.

Amb això vull dir que tot i ser una via de les curtes, té tots els ingredients montrebians més autèntics i de ven segur no us deixarà indiferents. A mi m'ha agradat excepte el L2 on cal anar molt atent a la roca. Escalada molt variada amb una part superior aèria, amb ambient i un L5 que és la cirereta del pastís (la cirereta i el bitxo a la vegada, jeje!).


La via està poc equipada en general amb les reunions a reforçar. De material cal els tascons, friends fins C4 (opcional repetir els mitjans/grans), Aliens, cordinos i bagues. Roca bona en general menys el L2 i alguns blocs en el L4. Nosaltres NO hem clavat i si es va just de grau un ganxo pot ser útil en el L5.Apa! Fins aviat i compte amb aquest fanguer... us pot donar més d'un maldecap.


5 comentaris:

paca ha dit...

la llastra hueca del 4 llarg encara hi es?

Parce ha dit...

I tant, a mi em va semblar prou sòlida, l'únic problema són els petits gendarmes en forma de blocs... aquests si que són precàris.

Per cert, m'han dit que estas combalescent, ha anat tot bé? Ja ettrucaré i parlem.

Cuidat crack.

Anònim ha dit...

No sabía que estuvieras tocado Paca, un abrazo.

En la reseña que yo llevaba recomendaba llevar algo sobre todo para reforzar la R2. nosotros dejamos un segundo clavo en la R2 y ya no clavamos así que me cuadra que se pasa sin clavar.

El largo hueco era bonito de escalar... de segundo, sonaba bastante a hueco.

Chavi

Anònim ha dit...

Hi ha un niu amb ou a tocar de la via. Millor no fer-la en aquesta època....
A l'amic li va semblar prou bona la llastra...a mi em va semblar prou precària...jeje...i anava de segon...
En finn! via per als que tenen molt clar on es fiquen...

Axel

Anònim ha dit...

Perdoneu, he oblidat comentar que el niu és de Voltor comú.