Entrada destacada

dilluns, 19 de setembre del 2016

Nova via. Furgant a la Ferida a Narieda Oest.

Feia temps que em rondava pel cap la idea d'obrir una via a la part inferior de Narieda oest i aquest estiu he anat aprofitant l'ombra matinal per donar forma a aquesta nova via: Furgant a la Ferida.


A part de dur-m'he molta feina a netejar, ha quedat una via prou difícil i amb les assegurances al lloc. Tot i així han anat sortint cantos, fissures, esquerdes i ponts de roca en els llocs més inesperats. Només el L3 per salvar una feixa desmereix, però els altres són molt bons. Llàstima que en l'últim hi haurà un tramet que no és podrà fer en lliure.


La via a quedat semiequipada amb alguna reunió a reforçar. Cal dur tascons (petits i mitjans), friends fins C3 + Aliens (C4 i Alien blau opcionals pel L1), un bon assortit de cordinos i ganxo ample per si de cas. Roca molt bona en general amb algun tram herbós (L3) i molta terra que confio s'anirà rentant i netejant. Descens rapelant fins la feixa i després caminant cap a l'esquerra o seguir rapelant per la Puretón. Ja us faré la ressenya quan la pugui repetir amb cordada. A qui dels meus contactes li tocarà el rebre?

Apa! Fins aviat i de moment donar les gràcies a qui ja ha llepat en els dos primers llargs, jeje!!


Nota (del 28 d'Octubre de 2016): Repeteixo integrament aquests bonica via per deixar-la enllestida per les possibles repeticions.


Felicitar el company que la tret tota en lliure i a vista, fins i tot un tramet de l'últim llarg que em pensava que no es podria (parabolt una mica desubicat), chapeau!


I finalment la ressenya. Procureu que estigui sec el L1 i ombra fins a migdia.



3 comentaris:

joan ha dit...

s 'haurà d anar a tastar doncs.
ja passaràs graus jeje.
enharabona i gaaas

PASTES ha dit...

Dons pensa amb mi???��

laura pi ha dit...

Impacient per veure la ressenya.... la via promet tibades i deles bones, com la roca!!! Bona feina crack

Salut, tàpia i alegria