Entrada destacada

dimecres, 5 d’octubre del 2016

L'Electric Ladyland a la Paret de l'Aeri.

Cada vegada s'allarguen més les temporades estiuenques, i és que aquestes temperatures conviden a buscar l'ombra (diuen que s'acaba... vejam vejam). Avui hem anat a la clàssica Electric Ladyland de la Paret de l'Aeri de Montserrat on en algunes reunions hi ha un autèntic arsenal de xapes històriques.


Potser tenia masses expectatives creades a la via i per això m'ha decepcionat una mica. L'únic tram que realment m'ha agradat a estat la mítica bavaresa d'infart, extraprima i que desafia la gravetat d'una manera sorprenent. La resta, massa terreta als cantos i massa romos pel que estava acostumat en altres vies de la paret.


Tot i que està gairebé equipada ens caldràn els tascons (discret amb algun de molt prim per escanyar un buril), friends fins el C3, Aliens, algun cordino i una mica de material de fortuna per si de cas. Està practicament restaurada amb totes les reunions amb parabolts. Al sostre caldrà equipar algun pas i vigilar que no peti res del que hi ha. Per damunt del sostre molt ambient, verticalitat i reunions penjades.


Apa! Fins aviat i a qui se l'hi arrenqui la llastra, apart d'un bon "susto" serà la riota de tots els escaladors... que ho sàpigui, jejeje!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, la tardor sempre ha estat una època ideal per escalar a parets, sobretot durant les primeres setmanes. De fet, als matins d'estiu fa massa calor per anar-hi.
Heu accedit a la via per la Pany-Farrera? Què tal l'heu trobada?
Merci

Albert

Parce ha dit...

Tens tota la raó, Albert. Si hem accedit per la Pany: està bé, va caure una llastra en el L1 però ha quedat igual de difícil (dos claus de reforç).

Salut.