Entrada destacada

divendres, 9 de desembre del 2016

La Nenuco a Canalda.

Jornada de sol espatarrant a Canalda amb una inversió tèrmica brutal que ens ha permés  escalar amb màniga curta i gairebé suant la gota... potser part de la culpa també l'hen tenia la via que hem fet: la Nenuco, nom tendre per una via que no ho és.


Tres llargs piquents que et deixen ben curtit. L1 aparentment fàcil però on la roca no acompanya gaire. L2 en diedre fissura molt i molt bo. I L3 amb una super panxa inicial que ens farà apretar de valent tant el de primer com el de segon, i sort de l'espit de rigor perque arribar-hi ja té lo seu.

A partir de l'R3 enllaça amb la Via de Pasqua amb dos llargs més d'apretar, sobretot l'últim, però com que ja n'he tingut prou hem baixat amb dos rapels per aquesta.


La via està molt molt molt poc equipada i cal assegurar-se convenientment. Reunions molt justes (només un espit) i difícils de reforçar (fins i tot amb claus). Cal dur tascons, friends fins C3, Aliens i alguns cordinos. Tot i que demanen claus, nosaltres no hem clavat, i s'ha de reconeixer que en algun punt pot anat bé. Roca dolenta al L1 i final del L3, molt bona al L2 i gran part del L3.


Apa! Fins aviat i deu ser la segona o tercera repetició com a molt... menys de cinc segur, jeje!!