Entrada destacada

dijous, 13 de juliol del 2017

La Guillem Malet a la Maladeta.

-Jo el que no vull és baixar a peu-. Aquesta ha estat la resposta del company davant el meu comentari de no voler marxar del preciós Ibón de Cregüenya. I és que tanta bellesa té el preu d'una senyora caminada per arribar-hi.


Hem fet la molt bonica i arrogant Guillem Malet. Les esquitxades de parabolts ajuden i molt a escalar per on les fissures són més fines o massa grans pel material que solem dur.


Inici per la Directa per després seguir pel mig del pilar central i a sota de la gàrgola característica. Menció especial al L6 i L7, espectaculars, atlètics i amb bon ambient.


Moltes reunions tenen parabolts i això permet gastar els fotants sense por. Cal dur tascons més aviat petits, friends fins C3 (repetint opcionalment el C1 i C2), Aliens i algunes bagues. Nosaltres el C4 el duiem però no l'hem posat tot i que hi ha fissura per posar-lo. Roca boníssima amb algun bloc a vigilar, polida pel glaç a l'inici i liquen a la part de dalt.


Apa! Fins aviat i compte amb la neu, encara hi ha diverses congestes a data d'avui.

3 comentaris:

TRanki ha dit...

Bones Parce!

Celebro que us hagi agradat la via!


Deu n'hi do de passar pel llarg de la fissura Ampla sense el 4 i el 5!

Obrint-lo vaig pujar fins que el 4 em ballava i allà més o menys vaig taladrar...per aixo hi ha 2 bolts relativament seguits...veient el panorama i que el tema pintava de #5 vam baixar a BENAS ( !!) a a pillar el #5, pujar de nou al següent intent i acabar d'obrir el llarg...crec que el Juanjo va posar quelcom al final de la fissu, per no haver de cosir-la o passar a pèl...

Tot el que coincideix amb la Directa ( a baix) o vam obrir el 93 o 94 ( el llarg net de 6a que uniex la repisa de la Directa amb la ORELLA - la bavaresa de 6c a dalt-) no vam tocar res ( incloses reunions desequipades o de claus...).

Pujem el finde que vé a repetir-la de nou...a veure la meteo! Amb el teu post ja tenim una mica la actualització de la via i les condis!

Salut!

Parce ha dit...

Ei Tranki.

Doncs si, la via és molt xula i no molesta per res a la Directa. Al L3 (ratlleta) vam sortir abans de l'últim parabolt, més fàcil i evident (ja veuras que no cal arribar-hi). I el L4 (el rayón), obrint-lo devia ser una altra història però ara amb els parabolts es passa la mar de bé i com a molt deu ser V+ o 6a (en adherència per fora es fa molt bé). Com a molt i per trobar-hi alguna pega hauria posat el primer parabolt del L6 (Orella) una miqueta més avall, així arribes amb més facilitat a xapar-lo... però vaja... per dir quelcom.

Enhorabona per la via, a en Maluta li hauria agradat segur.

Anònim ha dit...

Parce..aquest finde vam pujar-hi....a la R2 de directa vam trobar bolts amb anella¿ en vam veure a la dreta tb...en una amtiga R (del maxiponr de roca de bloc)...
Suposo que ja hi ha uan linia ben equipada pel mig del pilar.
La directa te ia una R sota la Gargola que es desfeia nomes mirar-la...saps si hi han posat bolts? De la gargola alla hi ha just 30 mts i els rappels sembla que estan a 50 o mes...
Tb vam trobar bagues i maillons a la R3 de la GuillemMalet...i un clau amb moscata per baixar de la vira a la rimaya!!!
Vam deixar el clau a la R1...L ENTRADA rajava aigua...just a un dit a la dreta cabia un alien...i el colega no el va recuperar (el clau)
Tambe vaig veure l alien amb el cable petat al llarg de 6a de dalt!!!!
ELS RAPPELS DE BAIXADA des d on comencen un cop damunt la gargola??????