Entrada destacada

dilluns, 7 d’agost del 2017

Passejant pels Encantats a Vilamala.

Quan era adolescent vaig fer una excursió pel clot de Vilamala i vaig quedar-me impresionat per uns enormes forats que hi havia al mig d'una paret. Els anys han passat i un amic un dia va decidir obrir una via d'escalada per accedir en aquests forats i poder contemplar de prop els enigmàtics troncs del seu interior.


Passejant pels Encantats és una curiosa via gairebé equipada que va flanquejant tota l'estona, cap a l'esquerra, buscant el camí més fàcil (que és més difícil del que aparenta a la ressenya) i, va montant reunions a tots els forats acabant al mig del no res... i d'aquí toca fer un rapel volat de 45m per poder baixar. Feta tota en lliure (màx. V+).


Gairebé equipada i reunions montades (l'R1 és prescindible podent anar directament a l'R2). Cal dur els friends fins el C1 i els Aliens. Roca molt bona i trams obligats tant pel de primer com pel de segon (inici de via el més difícil). Ombra fins a migdia.


Apa! Fins aviat i molta precaució si baixa aigua pel torrent... pot ser perillós.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Bon ambient es veu al flanqueig ! en tens la ressenya?

Parce ha dit...

Feta i penjada.

Salut.

Llorenç ha dit...

Eo!! Merci per la repeticio!! I la publicacio!!!
Espero que la disfrutessis! Esta feta amb molt de carinyo, intentant mantenir l'ambient d'escalada de la comarca on gairebe totes les vies te les tens que guanyar!
En aquest cas era important que fos tant dificil per al que va de primer com el de segon. Tots els que hi vulguin arribar tenen que escalar!