Entrada destacada

diumenge, 1 d’octubre del 2017

No hi ha paraules.

Sóc un sac de sentiment múltiples difícilment expressables. No tinc paraules per descriure el que a passat avui, fins hi tot diria que és un malson... però malauradament no ho és. Mai hagués imaginat que l'Estat espanyol volgués arribar tant lluny. Jo he pogut votar però el preu d'alguns catalans ha estat molt alt, massa alt. Les imatges parlen per si soles.


Companys i companyes, amics i amigues, catalans i catalanes, l'estat espanyol ja no te res que em pugui oferir, ja no vull res d'ells, ja no vull saber-ne res més. Bona gent d'aquest petit gran país, si en algun moment podia tenir un bri d'espanyolitat avui s'acaba d'esfumar.

 La meva ruptura emocional és definitiva
fins el dia que em mori.

Apa! Fins aviat i visca Catalunya lliure.


Nota (del 4 d'Octubre de 2017): Com es pot negar la realitat d'una manera tant flagrant? Com és possible veure l'evidència d'una manera tant diferent? Com pot ser que s'ignori el que ha passat?
 Catalans i catalanes, aquesta és la justícia de l'Estat Espanyol, aquesta és la fraternitat que ens té. I per rematar-ho, un rei (que és fa dir de tots) que menyste un poble i ignora tots els ferits. Borbó tenia que ser i Felip s'havia de dir (cap infant català amb aquest nom, que caigui en l'oblit si us plau).
  

    
Nota (del 16 d'Octubre de 2017): Indignació és quedar-me curt davant l'ús indiscriminat que fa l'Estat Espanyol del que ells anomenen justícia. Cada dia queda més palès que això de la separació de poders a mort. Per aquesta regla de tres jo també sóc un sediciós... però vès per on, jo ja no ho puc ser perque no sóc espanyol.



Nota (del 2 de Novembre de 2017): Cacera de bruixes en tota regla. Empresonar un govern escollit de forma democràtica per defensar idees polítiques sota falses acusacions de rebel.lió és senzillament impensable en un estat que és fa dir democràtic. Volen un pensament únic, volen uns gossets mansos i obedients mentre ells poden fer i desfer les seves corrupteles al gust. Doncs, ho sento però no, no penso passar per l'adreçador. Visca la República Catalana.



Nota (del 12 de Juny de 2019): Vist per sentència el judici de la vergonya de l'anomenada justícia espanyola. Escrita o no aquesta sentència, el monarca borbó ja va marcar les directrius. De res serveix estar en possessió de la veritat i la raó si el que està en joc és el poder i la unitat de la seva moribunda patria.

 

3 comentaris:

Mingo ha dit...

M'he llevat amb il·lusió i emocionat i ara estic molt trist de veure que el que han fet amb nosaltres. He entès que volien dir "a por ellos". JO també he votat però a mig mati han entrat per la força i s'han endut les urnes.

Parce ha dit...

Mingo, una abraçada ben gran. La violència amb que han actuat és injustificable. Molts ànims a tots els ferits ja sigui físic com moral.

La lluita continua... això només a fet que començar.

Bloc Empotrat ha dit...

Jo tampoc tinc paraules:atac a la democracia i violència contra les persones.Només el poble salva al poble:gràcies bombers,mossos i urbana.
Guanyarem!!!.