Entrada destacada

diumenge, 26 de novembre del 2017

Nova via. La Revolució dels Somriures a La Corriu.

Paret de modesta alçada enclavada en un dels indrets més bonics i tranquils de la comarca (i espero que segueixi així durant molts anys). De mica en mica s'hi van obrint vies i, avui, ja n'hi ha una més: la Revolució dels Somriures.


Via atrevida amb les assegurances justes i en diversos trams difícil de posar-n'he. Estic segur que prou us farà treballar i escalar tranquils i concentrats. Tots els llargs tenen la seva dosi revolucionària (potser el L3 sigui el més benèvol).


Us caldrà friends fins C1 i els Aliens, així com alguna baga o cordino (tascons petits opcionals). Roca en general bona però amb còdols dubtosos en tot el recorregut i molt bruta de terra i líquen (te el seu rollo escalar així).

Apa! Fins aviat i l'R1 l'hem trobat muntada... haurem d'investigar.

Nota (de 20 d'Abril de 2017): Repeteixo aquesta bonica, estètica i difícil via per apurar tot el que durant l'obertura no vaig poder fer, tot i així, l'entrada al diedre del L1 a quedat un pas d'A0 (llàstima).
 

El company m'ha dit que destaqui sobretot l'exposició del final del L2... aquí queda anotada. I per acabar la ressenya. Que la disfruteu (potser algun dia l'allargarem un llarg més, ja ho veurem, jeje!)