Entrada destacada

dissabte, 23 de febrer del 2019

Pseudo nova via. El Puretón a Narieda Oest.

Dic pseudo nova via perquè El Puretón ja estava oberta de fa molts anys però d'ençà de l'última repetició que hi vaig fer, vaig pensar que podria allargar-la fins al gran bosc penjat a mitja paret. Un del oberturistes em va posar la condició que l'extensió tingues unes característiques similars a l'original, tot i així, l'hi he volgut donar el meu toc personal.


Per tant, bonica via equipada on amb 8 cintes variades en tindreu prou (un parell de bagues també us poden anar bé). Reunions equipades per rapelar. I roca molt bona en general amb algun curt tram herbós. Els últims metres coincideixen amb la Via del Nifo.


Apa! Fins aviat i quan arribi la calor, penseu en aquesta... que avui hem passat una mica de fred fent-li els retocs finals.

Nota (del 26 de Juny de 2021): Repeteixo, un cop més, aquesta via amb unes condicions tèrmiques molt millors que l'última vegada, Bonica, disfrutona i amb algun passet piquent i algun altre on ha tornat a creixer l'herba (llàstima).


Pas d'entrada rabiós i L6 més benèvol del que recordava. Descens en tres rapels (si anem amb corda doble) aprofitant les reunions de la via No ho sé, tio!