dimarts, 16 de febrer de 2021

La Nordmal i l'Esperó de la Martina a la Mòmia i al Pinacle.

Aquests dies estem de carnaval però, com no podia ser d'una altra manera, adaptat a les circumstàncies. I també seguim adaptant-nos pel que fa a l'escalada, però com que la comarca és generosa ens em tornat a perdre per la Móra Comdal: avui la Nordmal a la Mòmia i l'Esperó de la Martina al Pinacle (sector Mollons).


La primera l'he fet per atzar i al ser cara nord, avui estava molt humida però vaja... via bastant bastant mediocre. Res a veure amb la segona (l'Esperó de la Martina) que l'he trobat francament bonica i estètica. Un petit regal en aquesta vall de còdols voladors.


De les dues vies, la primera és menys i la segona és més: Equipament, qualitat de roca, bellesa, etc. Descens en rapel per elles mateixes i molt important trobar bé l'inici del camí d'aproximació des de la pista forestal on deixem el cotxe (fites i marques vermelles en els pins) sinó pot ser una bona selva mediterrània (repeteixo, molt important).Apa! Fins aviat i haurem de seguir explorant la zona... que sempre començo deambulant com un zombi.