Entrada destacada

divendres, 12 de març del 2021

15 anys de... l'Expedient Obert a la Paret del Grau.

Aquesta via de la paret del Grau, a Coll de Nargó, l'ha tinc una mica entravessada. No perque sigui lletja, ni exposada, ni herbosa, ni bruta, res, res de tot això. A l'Expedient Obert li tinc una mica de mania perque no he aconseguit mai treure-la tota en lliure i això que ho he intentat un munt de vegades (Ag-08, Ab-10 i Des-14).


Però mira, hi ha un pas al L2 que no hi ha manera i l'he provat per aquí i per allà, del dret i del revés però sempre hi ha un puntet que no puc, mecatxís la pell!! Tot i així, dir-vos que la via és ben xula, amb roca molt bona i ben vertical. A mi no em fa mandra repetir-la... bé, ara una mica sí, jeje!!


Apa! Fins aviat i ...ho haurem de seguir intentant.

Nota (de l'1 de Febrer de 2024: Torno a repetir aquesta bonica via i torno a sucumbir al L2, certament començo estar una mica desesperat amb el pas tot i que ha estat la vegada que menys m'ha costat. Dur 12 cintes + R. alguna llarga. Descens en rapel (25+35).




2 comentaris:

Xavi ha dit...

Ostres Lluís, al segon llarg hi havia un pas ben finet a esquerres, es deu haver trencat alguna cosa perquè jo l'encadenava quan la vam obrir (i en repeticions posteriors) i tu estàs molt més fort que jo. Ara però, fa anys que no l'he fet.

Parce ha dit...

No Xavi, no. El problema el tinc jo, no pas la via. La via és collonuda, jeje!!! Salut.