Entrada destacada

dijous, 4 de novembre del 2021

La Badalona a la Paret de la Batalla.

Aquests darrers anys tot està canviant i està canviant acceleradament: la gent, el clima, l'escalada. Fins i tot, els racons més salvatges no se n'escapen, i amb vies comercials com la d'avui a Vilamala el futur no és massa encoratjador (algun dia em despatxaré a gust, grrr!!!).

La Badalona de la paret de la Batalla NO presenta cap tipus de misteri un cop trobada la reunió cimera (i mentre el drap aguanti), només haureu de seguir els parabolts cap avall i després cap amunt (el L4, l'últim, només en té un cap el final). Assegurances espaiades en lo fàcil i molt més properes en lo difícil (màx 6a).


Dur 13 cintes + R. i alguns mosquetons per deixar a les reunions de baixada (després, tot es recupera al pujar). Roca bona en general i poca cosa més a destacar.



Apa! Fins aviat i entre les fites, els drapets a les branques i el cartellet penjat als boixos, heu de ser molt pallussos per perdre-us.


Nota
 (del 23 de Setembre de 2022): Dia magnífic per tornar a repetir aquesta via de Vilamala. Destacar la bellesa del L2, dels millors del lloc.


Tot a lloc (menys els drapets i els cartellets) i res més a destacar. Sigueu prudents en agafar l'R cimera.