Entrada destacada

dijous, 19 de maig del 2022

Via 4.0 i via dels Desertors al Racó d'en Guillem.

Fa un parell o tres de mesos vaig sentir veus que havien desequipat aquest parell de (pseudo) vies d'escalada al Racó d'en Guillem camí del Santuari de Lord. I com que avui tenia poc temps he pensat d'anar-hi a treure el cap per veure-ho de primera mà.


I, efectivament, res més lluny de la realitat. Una sapastrada pels qui van obrir (que ja vaig criticar en el seu moment) i, una sapastrada pels qui han desequipat: que ho han fet a mitges, mentre en van tenir ganes i només amb les femelles escaïents a la clau que duien. Un autèntic desencert per les dues parts.

Apa! Fins aviat i aprofito la ben entesa per desvincular-me completament d'aquests actes: tot i estar d'acord amb el fons, no ho estic amb les formes... sóc més partidari d'una reflexió de tothom perque no torni a passar. 



2 comentaris:

blog del guillem ha dit...

Lamento que no entenguis el per que les vaig obrir, ho entenc, no van ser obertes pensant en els MASTERS" que escaleu amb un grau alt.
Igual que la gent que obre vies de 7E I 8E, i que posen una assegurança cada 2/3 metres i ha gent que obre vies de 6 i també posa assegurances cada 2/3 metres, cosa que als de 8e no els hi fa falta, així mateix ha arribat el moment, com a alguns llocs de l'Europa civilitzada, se han de obrir vies de 3e i 4at assegurades cada 2/3 metres per aquells que comencen,per aquells que acaben i per aquells que volen anar amb família.
Crec que tot pot conviure mentre no es trepitgen ni envasin terrenys els uns als altres.
Tant difícil es respectar les diferents opcions i capacitats..?

Parce ha dit...

Pffffff!!! El tema cansa una mica i intentaré ser breu. El problema (per mi) no és obrir vies de quart grau equipades amb parabolts. El problema és on les has obert, que allò no és ni una paret ni és res, home! que està ple de vegetació i fulleraca per tot arreu!!
Vinga va, Guillem... siguem feliços i a la muntanya de l'Europa civilitzada, una retirada a temps és una victòria.