Entrada destacada

dimarts, 27 de setembre del 2022

Estelada a la Paret de Riu Lacó.

Una altra matinal d'anar amb el fuet al cul per escalar (quines ganes que arribi l'Octubre per que s'acabi aquest horari escolar de m.rda). L'Estelada de Riu Lacó és una bonica via començada per un gran amic que ara viu lluny d'aquí. Va donar-me permís per acabar-la, així que vaig enllestir el L1. Però com que de vegades m'encanto a l'hora d'acabar-les, aquesta ho van fer els que llegireu a la ressenya.


Per tant, com que el L1 ja el tenia, el company l'ha fet de primer. I jo, de segon, he flipat bastant de com anava per aquí fa uns anyets. Us he de dir que NO he rascat bola i sort de les xapes, snif snif!!! Arrogant piràmide grisa en el L1, compacte desplom en el L2 i atlètic final en el L3. Com a resum ràpid.


Com que està bastant assegurada, només cal dur friends fins C1 i Aliens, però si voleu afegir algun tascó i ganxo us serà menys obligada. R1 i R2 equipades amb anelles i roca molt bona i compacta.


Apa! Fins aviat i només afegir que aquest cap de setmana ens ha deixat un dels grans... el Pirineu plora la teva absència, Jean Ravier.