Entrada destacada

diumenge, 5 de novembre del 2023

Vº trobada d'escaladors a Canalda.

Cap de setmana per disfrutar i compartir d'una altra trobada d'escaladors ferestega, rústica i salvatge. A Canalda no hi ha mitges tintes: aquí s'ha de venir amb les espardenyes ben cordades i l'abric gruixut.


I encara que sembli mentida, s'ha escalat i molt ben escalat, chapeau! Moltíssimes gràcies als qui ho heu fet possible.

Apa! Fins aviat i ...seguim.



-------------------------------------------------------------------------


Última hora per aquest cap de setmana. Com va sent un clàssic, la meteo ens tornarà a fer la guitza durant una part de la trobada: dissabte ennuvolat i pluja a partir de la tarda (a veure si podem salvar el matí almenys) i diumenge amb més solet però insegur, en tot cas, temperatures fresques i humides.

Així doncs, veniu abrigats amb una mica de "jalo" (jo també duré alguna coseta tant sòlida com líquida) i un bon frontal que hi haurà moltes hores a les fosques (s'agrairà si algú disposa de quelcom per posar llum i/o música). Jo ja ho tinc gairebé tot a punt amb algunes sorpreses que els més assidus ja coneixeu.

Us espero a cala Rita a partir de les 9.30h aproximadament. Ànimeu-vos, va!!

(premi pels primers)


------------------------



Genteta, us espero el primer cap de setmana de Novembre per (re)trobar-nos, després de mitja dècada, a cala Rita de Canalda. 


Perdoneu el retard en la convocatòria però ja sabeu que vaig una mica liat. Espero que vingueu preparats pel que pugui passar o no.

Apa! Fins aviat i ...esteu tot convidadíssims.