Entrada destacada

dimecres, 10 de juliol del 2024

Senglar de Mar a Vilamala.

Aprofitant les llargues tardes d'aquesta època de l'any i la poca fresca que fa en les mateixes, hem decidit provar sort en aquesta nova via de Vilamala anomenada Senglar de Mar. Lo curiós ha estat que avui erem nosaltres els que perseguiem l'ombra paret amunt, per comptes del que passa moltes vegades a l'hivern quan és ella la que et persegueix, jeje!


Pel que fa la via, dir que és una incessant búsqueda del foradet per assegurar-se i aquell continu rastreig de la paret per trobar les reunions. Tot plegat una mica estressant perque a la que erris la trajectòria et pots trobar (o no trobar) a can pistraus de l'ansiat relleu. Almenys com que la dificultat és baixa et permet navegar ençà i enllà.


Resta desequipada menys les reunions, cal dur flotants al gust ja siguin Totens, Aliens, Camalots, Tricams, tasconets, etc. Però el més important és tenir destresa per col.locar-los. Roca bona en general amb alguna crosteta o còdol juganer i poc més a destacar.


Apa! Fins aviat i eviteu repetir-la després de pluges abundants, el peu de via (fletxa) és a la mateixa llera del torrent de Vilamala.