Entrada destacada

dimarts, 1 d’octubre del 2024

La Iglesias Casanovas a l'Asiàtica.

Les sensacions en els dia d'avui han estat d'un constant sí però no. Sí, a l'ombra s'estava bé però no et pensis. Sí, la via és prou bona però no del tot. Sí, em fet trams en lliure però no em encadenat res. Sí, a la via hi ha parabolts però no tot està restaurat.


Després de llegir (en diagonal) la informació existent a la xarxa sobre la Igesias Casanovas de l'Asiàtica, no sabria dir-vos quina idea preconcebuda afrontava la via. Jo sempre havia pensat que era una pedalada de dalt a baix però en veure 6a's i 6b's a les ressenyes pensava que es deixaria fer. La realitat és que sí, es deixa fer bastant, però cal apretar fort de veritat i ni de poc el grau és amable i ni de poc el canto és generós.


La via està semirestaurada amb peça vella i peça nova (en termes generals) però per l'inici i el final uns Aliens poden anar molt bé. Recomanable també dur un petit mosquetó amb material de fortuna per si de cas. I moltes, moltes cintes express: unes 30 si es vol xapar tot (i unes 20 com a mínim). La roca molt bona menys l'inici i algun curt tram de la part alta, poc cantelluda i poc adherent en general.

Apa! Fins aviat i ambient sí que el té... sense cap no en contra, jeje!!