Entrada destacada

dijous, 11 de novembre del 2010

Pànic, timpànic a Narieda Nord.

Anar a la nord de Narieda el més de novembre és una mica de bojos (o bastant) però avui és St. Martí i qui no ha sentit a parlar de l'estiuet de St. Martí, doncs ja està... el fred no existeix (jejeje!!!! quins aplaudiments al primer llarg, mare meva!!!!!).


La veritat és que avui hem fet la primera repetició d'aquesta nova via, encara diria més, d'aquesta bona nova via. El primer llarg va ser obert fa un munt d'anys i reintentat més endevant. Fa dos estius vaig descidir que sabia d'acabar i vam començar ha obrir el L2, però diversos factors hem van fer retardar l'obertura i, ves per on, altres companys l'han acabat i molt ben acabada.


Dir-vos que és mantinguda en el sisè grau. Gairebé equipada però amb algun pas piquent i algun altre per assegurar amb friends (algun pas és algun). S'ha fet una neteja de terra i sabines mooooolt important apareixent cantos a dojo, per tant hi ha dos temes importants: continuar netejant els cantos de terra i intentar respectar els troncs de les sabines per què no s'acabin morint (tot i les fortes esporgades). Per acabar, comentar que el L1 és el més compromès (amb tot tipus d'assegurances) i que la sortida al cim és realment espectacular.


Quan feu la via a l'estiu probablement no tindreu aquest premi, jeje!!!

Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Blogsdeescalada.com aprofita els continguts del teu bloc per guanyar pasta i tu sense enterar-te'n. Tu t'ho curres y ell se n'aprofita. Roba els teus posts i els edita en el seu site. Això és il·legal i demostra una falta de respecte pels continguts que tu has creat. La visita compta per ell i no per tu. Escriu-li un mail exigint-li que enllaci directament amb el teu blog i si no, que et doni de baixa del seu site. Entre tots fem. Entre tots podem. Volem enllaç directe a les nostres creacions.

per cert, quins craks.. aquest vión farà soroll amb fotos com aquestes

Parce ha dit...

Ah! Molt bé això que m'expliques i o tindré en compte però....

QUI ETS?

Cuidat.

Pelake ha dit...

Hei Parce, estem mirant de ferla si ens quadra durant aquest dies de tanta calor, la via sembla guapa i a mes bastant equipada apesar de que es tenen que ficar cacharros i tal.
El que no tenim clar es per on queda i la aprox que tenim que fer, si comentàs mes o menys per on queda la via i com accedir tu agrairem
Salut i a tibar.

Parce ha dit...

Que tal. L'altre dia vaig escalar amb una persona que et coneixia, hem va fer gràcia, jeje!!

Aquesta via va per la cara nord de Narieda i a l'esquerra de la Pacnopot (com marco a la ressenya. L'inici de l'aproximació és igual que anar a la XeloBam però per comptes de flanquejar has de pujar la costa fins el vèrtex inferior de la paret. A peu de via hi ha un buril. Hi ha algunes fites però és molt visual.

Cuidat.

Pelake ha dit...

Gracies tiu, amb la XeloBam com a referencia ja esta mes clar.
Otia, ja diràs qui es el conegut que et va parla que m'has deixat encuriosit.