Entrada destacada

dimecres, 30 de març del 2011

15 anys de... l'Abadie a Canalda

Tinc un gran record d'aquest dia i no per la via precisament. El dia es va llevar gris, ennuvolat i humit. Per no anar a fer quilòmetres inutilment ens vam quedar a Canalda, la sorpresa va ser que en arribar allà ens vam trobar el de Cardona, jo encara no els coneixia però havia sentit a parlar d'ells. Ens vam saludar, vam xerrar i com que la cosa no prometia vam descidir posar-nos a l'Abadie.


La via ens va costar lo seu tot i aparentar un grau benèvol (suposo que el dia també i va ajudar). Entre apretada i esbufec anavem veien moviments estranys de cotxes amunt i avall i ven bé no sabiem si els de Cardona marxaven o venient. En acabar, vam anar a la bauma de la Rita i ens vàrem trobar el foc encès i una graellada de carn de les que fan època. Tot i começar a migdia, la nit ens va atrapar amb el tall de cansalada als dits i no ser si més tip de menjar o de riure escoltant les batalletes dels veterans.
Quin gran dia!  i sortit del no res.




Apa! Fins aviat i ...carn a la brasa.

Nota (del 23 de Desembre de 2020): Repetim aquesta curta i enverinada via. Els records eren absolutament nuls i això m'ha costat saltar-me la reunió i tenir que rectificar. Magistralment oberta amb les assegurances justes i a lloc. Chapeau!!


Hem baixat rapelant per la mateixa via (preveure alguna baga) i amb la gestió d'una corda mig partida per culpa d'una pedra: bona via per acomiadar els serveis d'una bona corda, mecatxís!! Ressenya actualitzada, us la podeu tornar a descarregar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir repetim la patron bunny. Ben xula! No apurem el pas d'Ae del segon llarg. Però sí apurem la resta. L4: Superguapaplacaúnicaalmón de 6c+ també, L5:panza de 6c+ de trencar-se el menisc! i L6:ben labrat a 6c.

Guapaviaaprietakecabeotra.

Pregunta lluís. pel mig de la paret hi ha alguna línia de ràppels en condicions? (parabolts, anelles etc...)
Vàrem veure bons ràppels per la Fills del Vent però no vam trobar el del cim. és d'un arbre u kè?

Parce ha dit...

Ei molt bé cracks, enhorabona. Estaria bé saber qui sou.

Una cordada va apurar el mateix que vosaltres i més ho menys coincidiu. La part inferior si que està una mica apretadeta però la superior és guapíssima.

Tema rapels: n'hi ha a la dreta de la xorrera central, d'espit amb cadena (fan una mica de por) i per la Fills del Vent n'hi han de montats fins la placa, d'allà en amunt ho desconec a dia d'avui (ja m'informaré).

Cuideu-vos... el menisc, jejeje!!!