dijous, 17 de març de 2011

L'Aresta Idíl.lica a l'Agulla dels Tres Ponts

Recuperats del carnaval i després de les importants pluges dels últims dies hem tornat a la roca, el dubte era quina per trobar-la seca. Com que la companya no havia estat mai per Sant Honorat he pensat que seria una bona opció i l'Aresta Idíl.lica podria estar seca.


La via estava seca, sí. Però tot l'entorn estava gotejant aigua, amb un aire transparent i un verdor espectacular de totes les plantes i camps de conreus. Un paisatge maquíssim.Hem disfrutat de la via, sobre un conglomerat bo i millorant amb l'altura tot i que dóna poca confiança en algun tram. Els Ae's són tranquils i crec que poden sortir en lliure encara que no ho he provat massa (6c aprox.) i els trams fàcils són de navegar una mica. El més espectacular de la via és el famós rapel volat entremig de l'agulla.


Brutal!! Oi? Val la pena fer-la només per aquest rapel. I dic aquest, per que n'hi ha algun altre que et pots quedar empotrat com un tascó, jeje! Per cert! porteu alguna baga per abandonar.Apa! Fins aviat i ...millor caminar que rapelar.