Entrada destacada

dimecres, 27 d’abril del 2011

Via del Buitre a la Paret de Zaratrustra.

Aquests últims anys han aparegut, gràcies a internet, diferents noms per definir les vies (loveclimbs, bloggers), i encara se n'haurien de definir algun més per poder incloure vies com la d'avui.


Des de que vaig veure la ressenya de la Via del Buitre a la Paret de Zaratrustra a Vilanova de Meià hem van entrar ganes de repetir-la. Per molts i variats motius han passat els anys i finalment, escapant del sol, ja ho hem fet.



La via és molt evident, seguint la marcada vira a dretes que travessa tota la paret. Està practicament equipada però de tant en tant vas col.locant algun friend o alien pel de segon principalment. Si els llargs de travessia són curiosos i bonics, la fissura vertical de l'últim llarg és sorprenent i el complement perfecte per una via poc repetida i que m'ha agradat molt. L'únic en que haurem de prestar atenció és amb la quantitats de vies que creua.



Les linies a traços de la ressenya són petites variants que hem fet al no saber massa bé on anàvem. I per acabar, la sortida de R5 és una curta desgrimpada de 2m de Vº (poc complicada).

Apa! Fins aviat i foc a l'obaga.

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Bon dia! aquesta sempre me l'he mirat amb moltes ganes! però sempre he dubtat per l'estat de l'equiment, ara veient que hi heu passat i no en fas massa referència, es un bon moment per apropar-shi!

merci!

Parce ha dit...

Tranquil Llorenç. L'equipament és bo amb algun clau vellet i a l'últim llarg entren els friends a fondo i amb algun pont de roca (a equipar) a prova de bomba.

Cuidat.