Entrada destacada

divendres, 1 de juliol del 2011

Cavallers. El granit popular.

Pirineu, estiu i gent és un trinomi que va de bracet, calor, mosquits i picades també i, a Cavallers ho tenim tot, algunes poc soportables, almenys trobar velles amistats m'ha fet feliç.


Hem fet un parell de vies al contrafort de Comalestorres: El Click i Laura. Ja havia fet la part inferior de la primera (Jul-05) en un dia de calor insoportable i tenia ganes d'acabar-la i la segona m'he l'havíen recomenat i ha valgut la pena.


El Click és una via variable en tots aspectes, en equipament, roca, pasatges, verticalitat, bellesa, etç etç etç. En general és una bona via destacant el L3, L4, L11 i sobretot sobretot el L5, senzillament genial. Compte en el descens: anar a buscar amb calma el coll de l'Agulla Jordi Pujol i després xino xano per la Canal de les Llisses fins una vira evident a l'esquerra.


I la Laura... vertical (amb alguna feixeta), fisures patidores i grau apretat. Equipada per rapelar (posible en tres rapels) i alguns parabolts en llargs. Si és va justet de grau millor repetir el C3 i portar el C4. Compte en l'últim llarg no equivocar-se (no seguir la fisura de sobre la reunió). Per la resta, destacar el L5 per la seva bellesa.


Apa! Fins aviat i no us descuideu el afther sun.