Entrada destacada

dilluns, 20 d’agost del 2012

La Cerdà Albert a la Dent de Cabirols.

Després d'una nit tropical, el millor que hagués pogut fer és quedar-me a casa, o millor encara, anar a la piscina, però no, em anat a fer "steps" al Pedraforca, a suar les pestanyes, a cremar toxines i de pas a escalar una mica a la Dent de Cabirols.


Com que estem en baixa forma, em anat a fer quelcom senzill i sense complicacions (aquest cop si). Així que la Cerdà Albert semblava una bona opció. La idea era sortir fins al cim (per la canal) però un cop allà el panorama és bastant desencoratjador i ens hem escapat per l'esquerra fins trobar el descens normal de la Dent de Cabirols. En rapel, tot i que no m'agraden, és la millor opció.

Escalada amb pasatges variats i, bastant assegurada amb material de tot tipus i antiguitat. Escalada evident però la quantitat de vies que la creuen et fa desorientar una mica. Els tascons són opcionals ja que amb friends i aliens ens podrem assegurar la mar de bé. En general, escalada de poc interès i a combinar amb alguna altra per amortitzar la pujada.


Apa! Fins aviat i diuen els de pagès que anem una Lluna endarrerida, així, encara en queda suar l'Agost.

1 comentari:

PASTES ha dit...

Ei colega, perdona per no dir-te res la setmana passada però estava de vacances i el mobil ni m'el miro, tu ja vec que no paras i de vies de coleccionisme. Molt be ens veien.
Salut i a tibar-li