Entrada destacada

dimarts, 14 d’agost del 2012

Nova via. La Ressaca Estiuenca a Vilamala.

Vilamala és una profunda gorja, salvatge i feréstega. De mica en mica s'hi van obrint vies i ara ja n'hi ha una més. La idea inicial no era aquesta, però donada les condicions dels oberturistes no ens podem queixar.


La via segueix una llarga, uniforme i fàcil rampa, sort!!! així hem pogut separar una mica més els parabolts. NO és una gran via, però per combinar amb una altra de la zona o per una matinal (a l'ombra) ja fa el fet.


A quedat amb assegurances justes i caldrà reforçar amb friends fins el C1 (atenció que cal col.locar-los amb destresa!) i un parell de bagues sabineres.



Apa! Fins aviat i bona nit.

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Pot ser una de les vies amb el grau més baix de Vilamala però amb les assegurances més justes! Amb la ressaca millor escalar que posar parabolts...que el trepant fa mal de cap! Més xapes li traurien la gracia a la via....

Unknown ha dit...

Bona via !! A nosaltres ens va encantar al primer llarga la segona xapa encara la busco i la tercera la vaig veure que em quedava més a prop la quarta hehe (quina navegada i no vam posar res), fàcil però divertida!! Bones vies les teves!!!
Salud!!